ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

2016 Παναθηναϊκές ευχές από καρδιάς!

Πράσινα αδέλφια η νέα χρονιά ήρθε και με τη σειρά του το «Πράσινο μίλι» σας εύχεται υγεία, χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία, και Παναθηναϊκές επιτυχίες παντού και πάντα!

2016 Παναθηναϊκές ευχές από καρδιάς!

Με το τριφύλλι στην καρδιά θέλω να βλέπω την ομάδα μας σε όλα τα σπορ ψηλά και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που έχουν το «τριφύλλι» στην καρδιά να θυμούνται ότι το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου δεν έχει τελειωμό!

Αξίζει να δώσετε όλοι όσοι βρίσκεστε στο Παναθηναϊκό οικοδόμημα χαρές αμέτρητες στον κόσμο μας μέσα στο 2016! Δε θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε ποτέ…

ολυμπιακος siemens

– Τρία σε ένα… νοικοκυρεμένα!

theofania_

Έμαθα ότι σε κάτι Θεοφάνια δεν πήγε κανονικός Παπάς αλλά ανέλαβε ο γνωστός διαιτητής Παππάς!

-Και τι έγινε;

-Τι να γίνει…  Δεν ξεκίνησε ποτέ η τελετή αγιασμού των υδάτων…

diamantidis_kourema

Με κούρεμα νεοσύλλεκτου αλλά με καρδιά και μυαλό Στρατηγού!

garelli-

Νέο σύνθημα των οπαδών της Γκενκ: Εμείς με τον Καρέλη και εσείς με το… Garelli!

Ολιβιέ_Μπουμάλ-panathinaikos24

Έλα ρε killer Μπουμάλ! PAS MAL! PAS MAL!… που έλεγε και η διαφήμιση!

MAMOUΘ

Μετανοείτε! Έρχεται ο Μαμούτε!

bowie

See these eyes so green I can stare for a thousand years Just be still with me You wouldn’t believe what I’ve been through…

You’ve been so long Well, it’s been so long And I’ve been putting out fire with gasoline putting out fire with gasoline!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE