ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ο Μαμούτε!

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Γιούρι Μαμούτε, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Γκρέμιο.

«Πράσινος» ο Μαμούτε!

Ο Βραζιλιάνος θα φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού» για τους επόμενους 18 μήνες και καλείται να αναπληρώσει το κενό του Νίκου Καρέλη. Αλλωστε, είναι παίκτες με τα ίδια, σχεδόν, χαρακτηριστικά και το ίδιο… σουλούπι, λόγω της δύναμής τους.

Ο Μαμούτε θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Γκρέμιο, για τον δανεισμό του Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γεννημένος στις 7 Μαΐου 1995 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στη βραζιλιάνικη ομάδα το 2011, έχοντας 24 συμμετοχές και τρία τέρματα, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Μποταφόγκο, με τη φανέλα της οποίας έκανε 17 εμφανίσεις.

Ο Μαμούτε, όπως είναι το προσωνύμιο του, είναι διεθνής με την Κ20 της Βραζιλίας, μετρώντας 12 ματς και τρία γκολ με τη Σελεσάο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.