ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Η ρήτρα δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό»

Ο Αντρέα Στραματσόνι θ’ αποφασίσει αν θα ενεργοποιηθεί από τώρα η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό τονίζουν οι «πράσινοι» και λένε πως η ρήτρα του ποδοσφαιριστή δεν θα φανεί εμπόδιο.

«Η ρήτρα δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό»

Στο χέρι του Αντρέα Στραματσόνι είναι η ενεργοποίηση από τώρα της μεταγραφής του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στους «πράσινους». Όπως επισημαίνουν οι άνθρωπου του «τριφυλλιού», αν ο προπονητής της ομάδας κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, τότε θα ενεργοποιηθεί και η συμφωνία που υπάρχει μαζί του.

Υπενθυμίζουμε, πως όταν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, η πλευρά των ερυθρολεύκων, έβαλε ρήτρα ύψους 350.000 ευρώ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η πλευρά του «τριφυλλιού»:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών διευκρινίζουμε τα εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την ένταξη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο ρόστερ της ομάδας. Το χρονικό σημείο που θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό και το κριτήριο θα είναι αποκλειστικά η κρίση του προπονητή της ομάδας σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου
Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες για απόκτηση ελεύθερου 7.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, εάν η απόφαση είναι να ενσωματωθεί άμεσα, τότε θα γίνει οτιδήποτε χρειαστεί. Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό».

loading...