ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Όταν έχεις πολλές ευκαιρίες καλό είναι να τις τελειώνεις»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη σημερινή ήττα, λόγω των ευκαιριών της ομάδας του.

Στραματσόνι: «Όταν έχεις πολλές ευκαιρίες καλό είναι να τις τελειώνεις»

Είχατε αρκετά νεύρα μετά τη λήξη του αγώνα,  για πρώτη φορά μετά τον έρχομο σας. Τι ήταν αυτό που σας εκνεύρισε περισσότερο στο παιχνίδι σήμερα;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγγνώμη. Δεν ήξερα ότι και στο Κύπελλο πρέπει να μιλάω αμέσως μετά το ματς. Το καταλαβαίνω για τα παιχνίδια πρωταθλήματος, οπότε και πάλι ζητάω συγγνώμη.

Όταν έχεις πολλές ευκαιρίες καλό είναι να τις τελειώνεις. Αντί να κερδίσουμε άνετα, χάσαμε και αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Όταν έχουμε τόσες φάσεις, πρέπει να παίρνουμε τα ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Γιάννενα για τη νίκη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να παίρνεις και τα μαθήματα.

Δεν έχω παράπονο από την απόδοση των παικτών μου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να τις τελειώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 5.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κύριος Τούντορ, είπε ότι θέλει Ολυμπιακό. Εσείς έχετε κάποια προτίμηση για αντίπαλο στην επόμενη φάση;

«Θέλουμε το Κύπελλο καθώς αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και όποιος αντίπαλος και αν έρθει θα τον αντιμετωπίσουμε το ίδιο, αλλά για μένα θα πρέπει ο αντίπαλος να σκέφτεται ότι θα παίξει με εμάς».

Είδαμε μετά από καιρό τον Λουντ στην ενδεκάδα. Θα ενισχυθεί η ομάδα στο κέντρο ή θα αγωνιστούν οι παίκτες που ήδη υπάρχουν;

«Για να είμαστε ειλικρινείς η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες και νεαρούς. Θέλω να βοηθήσω τους νεαρούς να αναπτυχθούν και ο Λουντ είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, ενώ είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σε αυτό το ρυθμό και ειδικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.