ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όποιος θέλει να πιάσει τα μπαλάκια για να δει τη θερμοκρασία τους»

Το αίτημα του Παναθηναϊκού, για διαφοροποίηση της διαδικασίας κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έγινε τελικά δεκτό. Ατάκα γεμάτη ειρωνεία από τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Γαβριηλίδη.

«Όποιος θέλει να πιάσει τα μπαλάκια για να δει τη θερμοκρασία τους»

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, χωρίς να γίνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, στο οποίο συμφώνησαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν τα μπαλάκια της κλήρωσης να τα τραβήξουν εκπρόσωποι των ομάδων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Γαβριηλίδης αφού διάβασε την επιστολή των «πρασίνων», αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα, με την πλευρά της ΑΕΚ, να τονίζει: «Έτσι όπως ετέθη ενισχύσατε το αίτημα του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε σωστά τη διαδικασία και όχι γρήγορα. Εμάς μας βρίσκει σύμφωνους. Για να μην δώσετε αφορμή για συζητήσεις, θα ήταν καλό να ακούσετε το συγκεκριμένο αίτημα».

Παρέμβαση έκανε και ο κ. Σωπήλης, που μίλησε για τα θέματα που υπήρξαν στην κλήρωση της προηγούμενης φάσης, όταν δεν ακούστηκε το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά ο Γαβριηλίδης δεν άλλαξε γνώμη, ενώ λίγο αργότερα μάλιστα, με ειρωνικό ύφος, πρόσθεσε πως όποιος θέλει να πιάσει τα μπαλάκια για να δει τη θερμοκρασία τους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.