ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούσης: «Νίκη με καλή εμφάνιση»

Τη νίκη όπως πάντα ζητάει από την ομάδα ο Γιώργος Ρούσης, ενώ επιθυμεί και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.

Ρούσης: «Νίκη με καλή εμφάνιση»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», θέλει την καλή εμφάνιση, καθώς το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες και πιστεύει πως η καλή δουλειά που γίνεται θα βγει στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης:

«Αγωνιζόμαστε κόντρα στο Ρέθυμνο, μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Στόχος μας είναι όπως πάντα η νίκη αλλά παράλληλα επιθυμούμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν παρουσιάσαμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και για να αποφεύγουμε τέτοιες εμφανίσεις, δουλεύουμε συστηματικά ώστε να εντοπίζουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...