ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης, ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος και η ρήτρα που (δεν) μπήκε

Η Γκενκ έβαλε «χρυσάφι» στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Νίκου Καρέλη, αλλά δεν έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Καρέλης, ο 3ος πιο ακριβοπληρωμένος και η ρήτρα που (δεν) μπήκε

Από την Ελλάδα στο Βέλγιο και από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ. Ο Νίκος Καρέλης εξαργύρωσε τα γκολ που πέτυχε με το «τριφύλλι» και τράβηξε τον δρόμο της ξενιτιάς! Μόνο που αυτήν τη φορά η ξενιτιά δεν συνοδεύεται με… ελιά, ψωμί και δύσκολες συνθήκες! Η Γκενκ του έδειξε στην πράξη πόσο τον ήθελε, τον «χρύσωσε» και τον έκανε τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας!

Ο 23χρονος επιθετικός στον Παναθηναϊκό εισέπραττε 125.000 ευρώ ετησίως και από την Γκενκ θα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου! Το deal με τους Βέλγους είναι εξαιρετικό για την πλευρά του πρώην άσου του «τριφυλλιού» και αποδεικνύει την πίστη που έχει η Γκενκ στο ταλέντο και την αξία του.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.