ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Για θετικό αποτέλεσμα σε «θερμή» έδρα»

Μάχη για θετικό αποτέλεσμα, θέλει για τον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Πανταλέων, μιλώντας για το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Volley League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πανταλέων: «Για θετικό αποτέλεσμα σε «θερμή» έδρα»

Για το ντέρμπι με το «Δικέφαλο του Βορρά», αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Πανταλέων με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και επεσήμανε πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του πρώτου γύρου, καθώς ο Παναθηναϊκός από τότε έχει «δέσει» ως σύνολο και θα παλέψει για θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία παραδοσιακά «θερμή» έδρα που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Εμείς είναι αλήθεια ότι έχουμε χάσει λίγο το ρυθμό μας λόγω της διακοπής και της αποχής από τους αγώνες, αλλά πάμε στη Θεσσαλονίκη για να παλέψουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά που αναμετρηθήκαμε με τον ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν, θεωρώ ότι έχουμε διανύσει πολλά χιλιόμετρα και έχουμε «δέσει» ως σύνολο, διότι τότε ήμαστε μια εντελώς νέα ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.