ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τενοντίτιδα ο Καλάθης

Χωρίς τον Νικ Καλάθη που προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης για λόγους ξεκούρασης, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (17/01). Θεραπεία για τον Νίκο Παππά.

Τενοντίτιδα ο Καλάθης

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό, καθώς μια μέρα μετά την κακή εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε και το πρόβλημα τραυματισμού του Νικ Καλάθη.

Ο ομογενής γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική η οποία έδειξε πως έχει υποστεί μια τενοντίτιδα στον δεξιό ώμο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης για να λόγους ξεκούρασης.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Άρη (17/01, 16:30) και πλην του Καλάθη στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει μια θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθώντας θεραπεία.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.459 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.