ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουμάλ: «Όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ως όνειρο, χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Ολιβιέ Μπουμάλ. «Βαριά η φανέλα», πρόσθεσε.

Μπουμάλ: «Όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Μπουμάλ, μίλησε στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ, για τον Παναθηναϊκό και τους στόχους της ομάδας, το πως ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά και για τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιβιέ Μπουμάλ:

Το πώς ένιωσε όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:«Ήμουν σπίτι μου, όταν μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και μου είπε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Ενθουσιάστηκα γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησα από τη Σεντ Ετιέν, που έχει ίδια χρώματα. Μου άρεσε ο σύλλογος, ο κόσμος και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως ξεκίνησε από την Σεντ Ετιέν: «Πήγα σε μια μικρή ομάδα στο Παρίσι, στα 13 ή 14 χρόνια μου. Κάναμε ένα τουρνουά και από εκεί με ήδη η Σεντ Ετιέν και με πήρε στις ακαδημίες της. Πιστεύω πολύ στο Θεό κι αν είμαι εδώ οφείλεται πρώτα από όλα σε εκείνον. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».

Για τον χαρακτήρα του: «Δεν θέλω να χάνω χρόνο με πράγματα που δεν χρειάζομαι. Δεν είμαι κλειστός τύπος. Προσπαθώ να διακρίνω τι είναι καλό για μένα και τι όχι».

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον εαυτό μου. Ο Ταυλαρίδης μού κάνει πλάκα γιατί λέει πως όταν ήμουν στη Σεντ Ετιέν δεν σήκωνα το κεφάλι, έκανα συνέχεια ντρίμπλες και δεν έκανα πάσα. Είναι καλός άνθρωπος και μου δίνει συμβουλές. Ο κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Μπουμάλ. Είμαι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορώ να σκοράρω με σουτ και κάνω πολλές ασίστ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Όταν παίζεις μπάλα χωρίς στόχο δεν έχει νόημα. Έχουμε καλούς παίκτες, προπονητή και πρόεδρο. Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να το Κύπελλο. Για τη δεύτερη θέση δεν θεωρώ πως η ΑΕΚ είναι καλύτερη από μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και η φανέλα του είναι βαριά. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει δυνατό μυαλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.