ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μάλαμα: «Όλα την ενέργεια στην άμυνα»

Η Μαργαρίτα Μάλαμα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, σχολιάζει το τι θα πρέπει να προσέξουν οι «πράσινες».

Μάλαμα: «Όλα την ενέργεια στην άμυνα»

Η προπονήτρια του «τριφυλλιού», θέλει καλή άμυνα από τις παίκτριες και ζητάει καλύτερη εμφάνιση, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα πρέπει να δώσουμε όλη την ενέργεια μας στην άμυνα, γιατί ξέρουμε ότι ο Κρόνος έχει κάποια ατού στο πρωτάθλημα όπως η Νπέι, που είναι και η πρώτη σκόρερ τους. Θα δώσουμε βάρος εκεί, όπως και στις υπόλοιπες παίκτριες, που έχουν αρκετή εμπειρία.

Δεν ξέρουμε αν θα παίξει η καινούργια τους ξένη, για την οποία έχουμε προετοιμαστεί. Το πιο σημαντικό είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να μην έχουμε την εικόνα που είχαμε στο ματς με τον Πρωτέα Βούλας».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.