ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούσης: «Θετικό γεγονός η σοβαρότητα που δείξαμε»

Στο σοβαρό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του, στάθηκε μετά το τέλος του ματς με το Ρέθυμνο ο Γιώργος Ρούσης.

Ρούσης: «Θετικό γεγονός η σοβαρότητα που δείξαμε»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα, αλλά στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριές του, ώστε να έρθει το άνετο «τρίποντο» απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ αναφέρθηκε και στο χρόνο συμμετοχής που μοίρασε, ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του για τη δύσκολη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, Το θετικό είναι δείξαμε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια κορίτσια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.