ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μάλαμα: «Παίξαμε καλά και περιορίσαμε τα ατού του αντιπάλου»

Στα πλεονεκτήματα του Κρόνου, που προσπάθησε και κατάφερε να περιορίσει ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η βοηθός προπονητή Μαργαρίτα Μάλαμα.

Μάλαμα: «Παίξαμε καλά και περιορίσαμε τα ατού του αντιπάλου»

Η άμεση βοηθός του Πέτρου Πρέκα, αναφέρθηκε στην εικόνα της αναμέτρησης, μίλησε για τον τρόπο που προσέγγισε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός, ενώ στο τέλος επεσήμανε πως όταν υπάρχει η απουσία του κόσμου, η ομάδα έχει δυσκολίες, καθώς έχει συνηθίσει διαφορετικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι αυτό με τον Κρόνο γιατί και μεις προερχόμασταν από την κακή εμφάνιση και την ήττα που κάναμε στον Πρωτέα Βούλας. Η αντίπαλος ομάδα παρά τις απώλειες που είχε, είχε και μια καινούρια παίκτρια, μια ξένη η οποία ήταν πάρα πολύ ψηλή και ξέραμε πως θα έχουμε πρόβλημα στη θέση «5» και στα ριμπάουντ και αυτό που θέλαμε επί της ουσίας, ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό και να μη δώσουμε πολλούς αιφνιδιασμούς, έχοντας στο μυαλό μας πως στηρίζεται σ’ αυτού του είδους στυλ παιχνιδιού.

Όπου δεν προσέξαμε είχαμε τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί στην άμυνα, αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε 24 λάθη, αλλά και πάλι είχαμε άσχημα ποσοστά από την περιφέρεια.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν ένα περίεργο ματς, πάλι χωρίς την παρουσία του κόσμου μας και για την ομάδα είναι δύσκολα όταν αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, καθώς έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο και όταν υπάρχει αυτή η σημαντική απουσία είναι διαφορετικά τα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...