ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πατεράκη: «Κρατάμε μόνο το θετικό αποτέλεσμα»

Η νίκη και όπως ήρθε αυτή, μετράει για τη Ρία Πατεράκη, η οποία μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του ματς.

Πατεράκη: «Κρατάμε μόνο το θετικό αποτέλεσμα»

Η νεαρή φόργουορντ του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα δεν μπήκε στην αναμέτρηση, όπως είχε σχεδιάσει και αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν ξεκινήσαμε εφαρμόζοντας ότι είχαμε πει όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις, αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, πήραμε τη νίκη και τώρα θα συνεχίσουμε για το επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...