ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν για Βλαχοδήμο

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος τις τελευταίες ημέρες κάνει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση της μεταγραφή του και όπως φαίνεται έχει κερδίσει τον Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος καλείται ν’ αποφασίσει αν τον υπολογίζει από τώρα ή από το καλοκαίρι.

Αποφασίζουν για Βλαχοδήμο

Οριστική απόφαση μέχρι και την Παρασκευή θα πρέπει να έχει πάρει ο Αντρέα Στραματσόνι για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός προπονητής βλέπει πως ο Βλαχοδήμος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα από τώρα, καθώς έχει κερδίσει το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα θελήσει να τον συμπεριλάβει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Αυτό σημαίνει πως άμεσα οι «πράσινοι» θα πρέπει να προετοιμαστούν αφού θα κινηθούν δικαστικά για τη ρήτρα που του είχε επιβάλει ο Ολυμπιακός όταν και αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.