ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης

Οι Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο, έκοψαν την Κυριακή (17/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης

Στην εκδήλωση, βρέθηκαν και τα τμήματα Κορασίδων, Εφήβων, Παμπαίδων (2001) και Παγκορασίδων (2000), που μάλιστα βραβεύτηκαν για τις επιδόσες τους, μέσα στο 2015.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, ενώ εκεί ήταν και όλοι οι προπονητές και έφοροι των τμημάτων του μπάσκετ.

Π1

Ο Μάκης Κουτσονικόλας, υπεύθυνος των ακαδημιών, μοίρασε στα παιδιά τα βραβεία τους, τα οποία ήταν από ένα κομμάτι ξύλου από το παρκέ του «Τάφου του Ινδού» και ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο. Παράλληλα, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερα σε σχέση με αυτή που έφυγε, σε ότι αφορά τις επιτυχίες.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Π2

Τα δύο φλουριά της πίτας κέρδισαν ένα παιδί από το τμήμα Starters και ένα από Παμπαιδικό 2001, οι οποίοι κέρδισαν ως δώρο από μια φανέλα της ανδρικής ομάδας προσφορά του Paoshop. Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησαν οι προγραμματισμένοι αγώνες των ομάδων μας.

Π3
Π4
π5
Π6
πιτα 4
πιτα 5
πιτα 6
πιτα2 (2)
πιτα3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...