ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένει για Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Επιμένει για Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, συνεχίζει να είναι στο «στόχαστρο» του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον θέλει στον Πανιώνιο και αυτό είναι κάτι που του μετέφεραν οι άνθρωποι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, με την ευκαιρία του χθεσινού αγώνα στη Λεωφόρο.

Όπως αναφέρει η «Livesport», ο Βλαχοδήμος αρέσει στον Ουζουνίδη, που τον ξέρει άλλωστε από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη και ανάλογα με τις κινήσεις του Παναθηναϊκού, θα φανεί αν ο παίκτης θα φύγει ως δανεικός ή όχι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.