ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαμούτε: «Τιμή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιούρι Μαμούτε όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ήρθε για τίτλους στο «τριφύλλι».

Μαμούτε: «Τιμή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Βραζιλιάνος άσος, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με τον Πανιώνιο και μετά το τέλος του ματς, σε δηλώσεις του, τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή γι’ αυτόν, που βρίσκεται σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο Γιούρι Μαμούτε:

Πώς είναι η ζωή σου στην Ελλάδα και πώς είναι αυτές οι πρώτες μέρες στον Παναθηναϊκό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα και στην Ελλάδα, εδώ είναι μια όμορφη πόλη και πολύ μεγάλη. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω σε ένα σπουδαίο σύλλογο πλέον όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Ποιά είναι γνώμη σου για την ομάδα, πώς σε υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες σου;

«Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός έχω δει κάποια παιχνίδια όπως το προηγούμενο, μοιάζει παρά πολύ όπως η πρώην ομάδα μου στην Βραζιλία που είχε πολλούς οπαδούς και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό! Ταιριάζει απόλυτα στο στυλ μου».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δήλωσες ότι θέλεις να γίνεις ο νέος Σισέ στις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού

«Σίγουρα γνωρίζω τον Σισέ ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό! Έχει πετύχει πολλά γκολ και ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ όπως εκείνος. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και να γίνω και εγώ σταρ όπως ο Σισέ».

Στους φίλους του Παναθηναϊκού τι μπορείς να υποσχεθείς;

«Είμαι ο Μαμουτέ και ήρθα εδώ να κερδίσω πολλούς τίτλους ήρθα εδώ να δώσω χαρά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ο πρόεδρος και οι συμπαίκτες μου όλοι με βοηθούν να προσαρμοστώ γρήγορα δεν γνωρίζω όμως ελληνικά ξέρω όμως την ιστορία του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω όμως ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη και την βοήθεια που μου δείχνουν…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...