ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός επιτήρησης UEFA ο Παναθηναϊκός!

Εκτός επιτήρησης από την UEFA πλέον ο Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Εκτός επιτήρησης UEFA ο Παναθηναϊκός!

Ο… μνημονιακός Παναθηναϊκός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επιτήρηση του Financial control Body της UEFA, πλέον και αφού έμεινε πιστός και συμμορφώθηκε στους κανόνες που ορίζει η Ομοσπονδία, εξήλθε από την εν λόγω επιτήρηση.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν περνάει τον… σκόπελο του Financial Fair Play της UEFA, αφού συμμάζεψε τα οικονομικά του και όπως αποφάσισε το σώμα οικονομικού ελέγχου της Ομοσπονδίας, υπό τον Ιβές Λετέρμ, οι πράσινοι βγαίνουν από το… μνημόνιο και κοιτούν μπροστά…

Αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, που δείχνει αν μη τι άλλο, πως συμμαζεύτηκε οικονομικά και πλέον δεν χρειάζεται να επιτηρείται από καμία επιτροπή της Ομοσπονδίας, ωστόσο το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα ελεγχθεί εκ νέου για την αδειοδότηση, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η εξέλιξη είναι ένα πολύ καλό σημάδι, στην προσπάθεια των πράσινων να ισοσκελίσουν τα οικονομικά τους και να “καθαρίσουν” μια και καλή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μαζί με τον Παναθηναϊκό, άλλες δύο ομάδες βγήκαν εκτός… ελέγχου, ο λόγος για τη Χαλ Σίτι και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όχι όμως και η Γαλατάσαραι, η οποία θα συνεχίσει υπό το καθεστώς επιτήρησης της CFCB.

Διαβάστε την ανακοίνωση της UEFΑ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.