ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπότροπος ο Ολυμπιακός, κινδυνεύει με τιμωρία

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου αθλητικού νόμου, ο διαιτητής όφειλε να διακόψει το ματς οριστικά εις βάρος του Ολυμπιακού.

Υπότροπος ο Ολυμπιακός, κινδυνεύει με τιμωρία

Αν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και στους άλλους και όχι μόνο στον Παναθηναϊκό… τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, καθώς στο 89΄του αγώνα με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, εκσφενδονίστηκε αναπτήρας από την κερκίδα των οπαδών των φιλοξενούμενων, χτυπώντας τον Κουλιμπαλί στο πόδι.

Βάσει του άρθρου 15, παράγραφος Β, ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι υπότροπος.

Όσα αναφέρει το εδάφιο:

«Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα ευθείας βολής (έστω και μίας) και κάθε άλλου αντικειμένου, που δύναται να προκαλέσει σωματική βλάβη σε όλους όσους νόμιμα ευρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής διακόπτει οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται με πρόστιμο 40.000 έως 70.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας για 1-2 αγωνιστικές.

Όσον αφορά το γεγονός πως είναι υπότροπος, ο πειθαρχικός κώδικας αναφέρει:

«Σε περίπτωση υποτροπής σε επόμενο αγώνα της ομάδας στην ίδια αγωνιστική περίοδο, οι προβλεπόμενες ποινές διπλασιάζονται»! Ποιες είναι οι ποινές; Στο εδάφιο ε) που αναφέραμε παραπάνω προβλέπεται: «Η υπαίτια ομάδα τιμωρείται σωρευτικά με α. χρηματική ποινή από 40.000 ευρώ έως 70.000 ευρώ και β. ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από 1 έως 2 αγωνιστικές ημέρες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.