ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Ρωσία για το διπλό!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξιδεύει για το Κράσνονταρ, μέσω Μόσχας, με στόχο τη νίκη απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν, μεθαύριο, για την 4η αγωνιστική του top 16 της Ευρωλίγκας.

Στη Ρωσία για το διπλό!

Εκτός είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία του, μετά τη θλάση που έχει υποστεί στη γάμπα. Οι “πράσινοι” θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, μετά την ήττα – σοκ από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κάνουν την αρχή για ένα δυναμικό come back στις ευρωπαϊκές υποχρέωσεις τους.

«Τους ξέρουμε πολύ καλά. Η διαφορά είναι ότι τώρα, συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, αγωνίζεται ο Ράντολφ», δήλωσε πριν την αναχώρηση ο συνεργάτης  του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και πρόσθεσε: «Διαθέτουν πολλούς παίκτες που ψάχνουν το σκορ. Εμείς πρέπει να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους ψηλούς μας γιατί η Κουμπαν επέλεξε να αφήσει τον Φεσένκο κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τόνισε: «Δεν υπάρχει χώρος για να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας ή το διπλανό μας. Κρατάμε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδανικό κι έτσι δεν αφήνουμε τα όποια σχόλια να μας επηρεάζουν. Κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα και είναι δεδομένο ότι κρινόμαστε. Η Λοκομοτίβ δεν έχει βρει το… κουμπί μας. Έχουν ένα μεγάλο σκόρερ, όπως είναι ο Ντιλέινι. Δεν αναιρώ ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά. Έχουν καλή κυκλοφορία. Επί της ουσίας δεν θέλουμε να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.