ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Θέσεις για μέτρα… λάβατε

Ο Σταύρος Κοντονής ευαγγελίζεται ένα ποδόσφαιρο χωρίς διαφθορά, καθαρό και δίκαιο, μόνο που προς το παρόν, η δουλειά είναι… μονά-ζυγά, μονόζυγα. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Θέσεις για μέτρα… λάβατε

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού προ ολίγου αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στη Θ.13, θεωρώντας πως έτσι θα συνετίσει… αυτούς που «χαλάνε» τα ματς της Λεωφόρου, δημιουργώντας επεισόδια η πετούν αντικείμενα κλπ.

Αφού λοιπόν εξάντλησε την κάθε αυστηρότητα του πάνω στον Παναθηναϊκό, «έκλεισε» τα μάτια μία φορά (Βέροια –ΟΣΦΠ) και το πράττει ακόμα μία. Μετά τον αναπτήρα που προσγειώθηκε στο πόδι του Κουλιμπαλί-και φυσικά ο Σπάθας δεν είδε/έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα-έδωσε λέει εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση, ούτως ώστε να διευκρινιστεί αν υπάρχει επιλήψιμη πράξη.

Ο ίδιος ο Υφυπουργός δήλωνε μόλις χθες, σε τηλεοπτικό κανάλι, πως έχει διαπιστώσει δεν γράφονται σε πολλά φύλλα αγώνων αυτά που πρέπει, ενώ σε άλλα γράφονται, τονίζοντας πως αν συνεχιστεί αυτό θα λάβει μέτρα. Και τα έλαβε…

Η κατάσταση «δύο μέτρα και δύο σταθμά» που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και όσο συνεχίζεται, τόσο θα γεννά βία. Τα «λουκέτα» και οι τιμωρίες χωρίς αντίκτυπο δεν οδηγούν πουθενά. Ο κ. Κοντονής έχει ακόμα μια ευκαιρία να αλλάξει το πράγμα.

Ας λάβει τα μέτρα που πρέπει και επιβάλλεται η πολιτεία άμεσα, οι αντιδράσεις που αναμένονται θα είναι μαζικές και τεράστιες… Θα περιμένουμε να δούμε, ελπίζοντας πως θα κάνει το σωστό.

ΥΓ.: Με το να «κλείνεις» μερικά τετραγωνικά τσιμέντων, δεν λύνεις κανένα πρόβλημα, παρά γεμίζεις με νερό το μύλο της αντίδρασης…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE