ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Ατζαγκούν

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Ατζαγκούν

Η έλευση του Λούκας Εβανζελίστα, φέρνει συνωστισμό στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού».

Ο Νιγηριανός μέσος της ομάδας αλλά και ο Ρόμπιν Λούντ φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές που επηρεάζονται περισσότερο από την έλευση του Βραζιλιάνου, καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να πείσουν ιδιαίτερα τον Αντρέα Στραματσόνι.

Και αν για τον Φινλανδό μέσο υπάρχει ένα ελαφρυντικό, αφού δεν έχει πάρει μέχρι τώρα αρκετές συμμετοχές ώστε να δείξει την αξία του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός Νιγηριανός έχει πάρει φανέλα βασικού σε αρκετά ματς ως τώρα από τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο δεν φαίνεται να τον έχει πείσει, με αποτέλεσμα στα τελευταία ματς της ομάδας να βρίσκεται εκτός αποστολής.

Έτσι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τεθεί θέμα παραμονής για τον Αφρικανό χαφ, αφού αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι ο επικρατέστερος προς αποχώρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...