ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Μετά τη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από περίπου 300 οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο αγώνας συνεχίζεται έξω από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, μετά την πρωτάκουστη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο της Θύρας 13 μέχρι το τέλος της σεζόν και έχουν σχεδιάσει μια σειρά από διαμαρτυρίες. Αυριο, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γενική γραμματεία αθλητισμού, τα γραφεία, δηλαδή, της αθλητικής ηγεσίας της χώρας.

Η μεγάλη διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Λιβαδειά, όπου περισσότεροι από 1.500 οπαδοί θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον τοπικό Λεβαδειακό και θα βροντοφωνάξουν κατά της απόφασης Κοντονή και της έλλειψης ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE