ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αναβολή για 20/5 στη δίκη για το Koriopolis No.1

Για τις 20 Μαΐου και λόγω της αποχής των δικηγόρων, αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης των τεσσάρων πρώτων καταδικασθέντων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011.

Αναβολή για 20/5 στη δίκη για το Koriopolis No.1

Επρόκειτο σήμερα (20/1) να ξεκινήσει στο Γ’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων (έπειτα από διακοπή της δίκης στις 4/12) η εκδίκαση της έφεσης που έχουν υποβάλλει οι πέντε πρώτοι (τέσσερις πλέον, μετά τον θάνατο του Μάκη Ψωμιάδη) καταδικασθέντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011 (γνωστό ως Koriopolis).

Εκτός του αποβιώσαντα Μάκη Ψωμιάδη που ήταν ο βασικός κατηγορούμενος, οι υπόλοιποι είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος (πρώην ιδιοκτήτης Ηλυσιακού), ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου (πρώην ιδιοκτήτης Αγροτικού Αστέρα), ο Διονύσης Κωτούλας (πρώην ιδιοκτήτης Αναγέννησης Καρδίτσας) και ο Περικλής Αμανατίδης (πρώην προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας), οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης από 2 ως 4,5 έτη.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE