ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Σαρλερουά»

Ο Σωτήρης Νίνης στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης τη Σαρλερουά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την βελγική ομάδα.

Νίνης: «Να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Σαρλερουά»

Ο Σωτήρης Νίνης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, πήρε την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Σαρλερουά. Με αφορμή αυτό έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Σαρλερουά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου έκαναν γρήγορα πρόταση και το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ο πρόεδρος μου άρεσε. Με πίστεψαν και για αυτό επέλεξα να έρθω», ανέφερε αρχικά ο Νίνης στο επίσημο κανάλι της ομάδας και πρόσθεσε για την παρουσία του Στέργου Μαρίνου:

«Με ενημέρωσε αρκετά. Βέβαια παρακολουθώ τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων είναι και το Βελγικό, με αποτέλεσμα να έχω μία εικόνα. Γίνεται όλο και καλύτερο, ενώ και η Εθνική ομάδα του Βελγίου είναι σε υψηλό επίπεδο. Με τον Μαρίνο έπαιζα μαζί του τρία χρόνια. Θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ, ενώ μου εξηγεί τι χρειάζεται να μάθω για την ομάδα. Είναι καλό να έχεις έναν συμπατριώτη σε μία ξένη ομάδα»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τους στόχους του, είπε: «Να παίξει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να είμαι υγιής. Αν είμαι καλά, όλοι θα είναι χαρούμενοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...