ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάλλον τράβηγμα ο Μαμούτε, καλός ο Εβαντζελίστα!

Στην σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Κ20 ο Λούκας Εβαντζελίστα ήταν καλός στη νίκη με 4-0 της πρώτης ομάδας ενώ την ίδια στιγμή ο Μαμούτε αποχώρησε μάλλον με τράβηγμα.

Μάλλον τράβηγμα ο Μαμούτε, καλός ο Εβαντζελίστα!

Ο Λούκας Εβαντζελίστα, ο οποίος ήρθε την Τρίτη στην Ελλάδα και την Τετάρτη ανακοινώθηκε, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, ενώ η πρώτη ομάδα επικράτησε 4-0.

Ο Μαμούτε που επίσης αποκτήθηκε πρόσφατα ένιωσε ενοχλήσεις στα πρώτα λεπτά και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να έχει υποστεί τράβηγμα. Επιπρόσθετα, στην αναμέτρηση συμμετείχε και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ενώ το φιλικό παρακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κότσαρης (46′ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός, Εβανζελίστα, Μαμούτε (Λουντ), Ατζαγκούν, Βλαχοδήμος, Πέτριτς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χουχούμης, Βέμερ,

Γιαννακόπουλος (46′ Κότσαρης), Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Ανδρέου, Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Β., Μπουζούκης, Πίσπας, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης.

Βαλμάς, Ευαγγέλου, Θεοχάρης, Αγασιώτης, Κουντουριώτης

Δυο από 40 λεπτά

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...