ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τα πάντα γι’ αυτή τη φανέλα»

Τον ενθουσιασμό του αλλά και τη χαρά του που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσε να κρύψει ο Λούκας Εβανζελίστα που μέσω του Instagram, έστειλε και μήνυμα στους «πράσινους» οπαδούς.

«Τα πάντα γι’ αυτή τη φανέλα»

Ο Βραζιλιάνος χαφ, αποτελεί από χθες και τυπικά την 5η μεταγραφή γι’ αυτή την περίοδο στον Παναθηναϊκό και μάλιστα άφησε θετικές εντυπώσεις στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα των Νέων, χθες στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο Εβανζελίστα μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έστειλε και μήνυμα στους φίλους της ομάδας και ανέφερε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον πίστεψαν.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο. Όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ο διευθυντής, οι συμπαίκτες, οι οπαδοί. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και για όλη την υποστήριξη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτή την φανέλα, γι’ αυτό το κλαμπ και να σας επιστρέψω όσα έχετε κάνει για μένα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
12583844_10208396983743204_496403733_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...