ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλάζει θύρα η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π

Μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13-14, η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως θα μεταφερθούν στη απέναντι θύρα 7, η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. ενημέρωσε όσους έχουν διαρκείας σε αυτή, θα αλλάξουν θύρα.

Αλλάζει θύρα η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π

Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την Τρίτη να κλείσει τις θύρες 13 και 14 που κάθονται οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού, ως τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό. Τα αντανακλαστικά των ανθρώπων της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν άμεσα, αφού μετά από συνάντηση κορυφής που είχαν αποφάσισαν οι οργανωμένοι να μεταφερθούν ακριβώς απέναντι, στη θύρα 7.

Για τη θύρα 7, όμως, υπάρχει κόσμος της ομάδας που είχε προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π., η οποία με τη σειρά της, ενημέρωσε αυτούς πως πρέπει να επικοινωνήσουν με τον σύνδεσμο για να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας με τις νέες θέσεις τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...