ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός ο Καρέλης, ήττα για Γκενκ

Με τον Νίκο Καρέλη ν’ αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του ματς, η Γκενκ γνώρισε την ήττα (2-0) από την Σταντάρ Λιέγης, για τον πρώτο ημιτελικό του βελγικού κυπέλλου.

Βασικός ο Καρέλης, ήττα για Γκενκ

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γκενκ, μπορεί να σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και στην αναμέτρηση του βελγικού κυπέλλου κόντρα στην Σταντάρ.

Ο Νίκος Καρέλης πραγματοποίησε τη 2η του εμφάνιση με τη φανέλα της Γκενκ, αλλά αυτή τη φορά χωρίς να έχει θετικά αποτελέσματα. Η Γκενκ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Σταντάρ και πλέον δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για τον επαναληπτικό.

Η Σταντάρ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας διπλασίασε και τα δικά της τέρματα, με το 2-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Γκενκ παράλληλα από το 79’ του αγώνα αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντεβέστ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν μπόρεσε στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς, να καταφέρει να πετύχει έστω ένα γκολ που θα της έδινε πλεονέκτημα ενόψει ρεβάνς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.