ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει το θέμα του στόπερ

Το θέμα του στόπερ είναι σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Βασικοί υψοψήφιοι δύο παίκτες από το εξωτερικό, πάντα στα υπ' όψιν ο «Σίφο».

Τελειώνει το θέμα του στόπερ

Οι «πράσινοι« θέλουν να τελειώνουν με το θέμα του στόπερ και μέχρι τη Δευτέρα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς οι διαπραγματεύσεις με στόχους για το κέντρο της άμυνας, συνεχίζονται.

Από τον Παναθηναϊκό, έχουν επαφή με δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τη μία περίπτωση να θεωρείται δύσκολη και να έχει να κάνει με δανεισμό παίκτη, όπου θα μπει και οψιόν αγοράς.

Η άλλη περίπτωση, είναι παίκτη που μπορεί να μείνει ελεύθερος και να έρθει πολύ μεγάλο κόστος στην ομάδα, ενώ υπάρχει πάντα και το plan B, που ακούει στο όνομα, Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο «Σίφο» υπάρχει πιθανότητα να μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό, με την οποία μετράει λίγες συμμετοχές, αν και για να έρθει στο «τριφύλλι» θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.