ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Μολέδο! (vids)

Επαφές με την Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε για τον αμυντικό, Ροντρίγκο Μολέδο, έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία!

Σενάρια για Μολέδο! (vids)

Οπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους” και να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά το πέρασμα του από για δύο χρόνια (2013-15) από την Ουκρανία, όπου φόρεσε την φανέλα της Μέταλιστ Χάρκιβ.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή,  ο ίδιος που έχει και τα δικαιώματα του Γιούρι Μαμούτε, ενώ στο δημοσίευμα υπάρχει σιγουριά για τη μεταγραφή, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Βραζιλίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.