ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο μας»

Στο Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τη σημασία που έχει για την ομάδα και τον κόσμο της, αναφέρθηκε η Αναστασία Σλούκα μέσα από το προσωπικό της μπλογκ στο Panathinaikos24.gr

«Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο μας»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σας και πάλι από το μπλόγκ μου…

Η ομάδα μας έρχεται από μια σημαντική νίκη για να αντιμετωπίσει το ντέρμπι και λέω σημαντική γιατί αφενός ο Κρόνος βαθμολογικά διεκδικεί θέση στην τετράδα, αφετέρου αύτη η νίκη ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα μας, μετά και την ήττα από τον Πρωτέα.

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Φυσικά είναι ένα ντέρμπι «αιωνίων» που η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Ωστόσο είναι κρίσιμο το παιχνίδι, καθώς στο πρωτάθλημα «κουβαλάμε» τις νίκες και στα πλέι οφ. Άρα μακροπρόθεσμα στα πλέι οφ όταν και συναντηθούμε με την ομάδα του Ολυμπιακού σίγουρα θα θέλουμε το 1-1 καθώς ήδη έχουμε μια ήττα.

Γνωρίζουμε όμως τη σημασία της νίκης σ’ ένα τέτοιο ντέρμπι ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα θετικά. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και είμαστε έτοιμες να πάμε και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη για την ομάδα μας και για τους οπαδούς μας».

ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE