ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κερδίζει έδαφος ο Μαρινάκης

Ο Νίκος Μαρινάκης παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, μετά από απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι και πλέον σε δύσκολη θέση, είναι ο Γενς Βέμερ.

Κερδίζει έδαφος ο Μαρινάκης

Μετά την άφιξη του Τζιαντομένικο Μέστο στο «τριφύλλι», ο Νίκος Μαρινάκης έχασε τη θέση του στην ομάδα και για αρκετό καιρό έκανε προπόνηση, μαζί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και μπακ-απ του Ιταλού, ήταν ο Γενς Βέμερ.

Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ο νεαρός αμυντικός έχει κερδίσει και πάλι θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και αυτός που έχει έρθει σε δύσκολη θέση, είναι ο Γενς Βέμερ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ως αλλαγή του Μέστο πλέον είναι ο Μαρινάκης και ο Γερμανός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Στραματσόνι, κάτι που μπορεί να φέρει εξελίξεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...