ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά ο Μολέδο»

Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Ιντερνασιονάλ, το Σάββατο.

«Στην Ελλάδα για να περάσει ιατρικά ο Μολέδο»

Μετά την αποκάλυψη, για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς τον Μολέδο, οι συμπατριώτες του πήγαν το θέμα ένα βήμα παραπάνω, καθώς αναφέρουν πως ο παίκτης έχει έρθει στην Ελλάδα ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τους «πράσινους».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Esporte Band», ήταν αυτός που έκανε την αρχή και με tweet ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Ιντερνασιονάλ, ενώ λίγο αργότερα βγήκε η είδηση πως ο Μολέδο είναι στην Ελλάδα, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τον Παναθηναϊκό, με τη συμφωνία να έχει «κλειδώσει» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ÁÉÁÓ ÅÕÏÓÌÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)
ÁÉÁÓ ÅÕÏÓÌÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μολέδο θα υπογράψει ως ελεύθερος στο «τριφύλλι», με την πρώην ομάδα του να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 25%., ενώ οι απολαβές του θα είναι 30 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Από τον Παναθηναϊκό, δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι, σχετικά με τα τελευταία νέα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.