ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Χορταστικό» παιχνίδι χωρίς νικητή

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού εκτός έδρας, σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών.

«Χορταστικό» παιχνίδι χωρίς νικητή

Οι κακές άμυνες των δύο ομάδων, είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν έξι συνολικά τέρματα, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος.

Η ομάδα του Λεβαδειακού ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη στο γκολ, καθώς πήρε το προβάδισμα στο 37′ με πλασέ του Καψάσκη. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν διπλή και άμεση, καθώς στο 39′ ο Πίσπας έκανε το 1-1 με ωραίο σουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Παπανικολάου έκανε το 1-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

415p_243

Το δεύτερο ημίχρονο μπορεί να το θυμάται κανείς από τα τρία πέναλτι που έδειξε ο διαιτητής, δύο για τους γηπεδούχους και ένα για τον Παναθηναϊκό. Αρχικά στο 64′ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με την εύστοχη εκτέλεση του Χρυσικού, ενώ τρία λεπτά μετά, οι «πράσινοι» μπήκαν εκ νέου μπροστά, με τον ίδιο τρόπο, μετά από εκτέλεση του Αγγελόπουλου.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 70′, με τι άλλο, με πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός και έστειλε στα δίχτυα ο Χρυσικός.

900pao_58

ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Καψάσκης, 64’ (πεν.)-70’ (πεν.) Χρυσικός / 39’ Πίσπας, 40’ Παπανικολάου, 67’ (πεν.) Αγγελόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Γκλάβας, Αντωνιάδης, Μπρεγκάσι, Σβέρκος, Χρυσικός, Τόπι (88’ Αλεξανδρής), Χατζηλάμπρος, Κωτσαλάς (35’ Μεμινάι), Καψάσκης (82’ Τριανταφυλλάκης), Σένκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός (87’ Σιλβεστρίδης), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Τριανταφυλλόπουλος, Μίγγος, Παπανικολάου, Στάικος, Πίσπας (78’ Κουντουριώτης), Αγγελόπουλος, Μπουζούκης (64’ Χατζηγιοβάννης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE