ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καββαδία: «Σημαντικοί η νίκη και οι βαθμοί»

Για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη απέναντι στον Αίαντα, μίλησε μετά τη λήξης της αναμέτρησης, η Αγγελική Καββαδία.

Καββαδία: «Σημαντικοί η νίκη και οι βαθμοί»

Η νεαρή κεντρική της ομάδας του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης απέναντι στον Αίαντα, ενώ επεσήμανε πως όλοι στην ομάδα προσπαθούν να εντάξουν και την Μόλναρ στην αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι και είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσπαθούμε να εντάξουμε το νέο μέλος της ομάδας στο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.