ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Κατάληψη στη Λιβαδειά!

Πάνω από 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού δίνουν δυναμικό «παρών» στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στέλνουν μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση.

Κατάληψη στη Λιβαδειά!

Ηδη, από χθες 50 φίλοι υποδέχθηκαν την αποστολή με συνθήματα και καπνογόνα. Το… πάρτι, όμως, θα στηθεί σήμερα στις κερκίδες του γηπέδου του Λεβαδειακού. Η παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» θα είναι δυναμική.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 2000 οπαδοί της ομάδας θα δώσουν το «παρών», δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα, στηρίζοντας την ομάδα και στέλνοντας το μήνυμα στην Πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ότι στη Θύρα 13 δεν μπαίνει λουκέτο.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν οργανώσει περιφρούρηση στην παρουσία τους στη Λιβαδειά, για να μη συμβεί το παραμικρό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ