ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»

Έτοιμοι να παλέψουν στο ΣΕΦ, είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας (26/1).

Κούζμιτς: «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»

Ο Σέρβος σέντερ των «πρασίνων», σε δηλώσεις του στη «Real News», αναφέρθηκε στα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έδειξε σίγουρος, πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα «παλέψουν» για να φύγουν νικητές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 «Περιμένω έναν δυνατό αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες θα μπουν στο γήπεδο στοχεύοντας στη νίκη που αξίζει πολλά. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όπως ακριβώς με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, δηλαδή με ενέργεια, δυνατή άμυνα, γρήγορη επίθεση και κυρίως διάρκεια στην απόδοσή μας.

Στα ντέρμπι ο καθένας θέλει να παίζει και να βοηθά την ομάδα του. Είναι ματς που στο μυαλό σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το πώς θα πετύχεις και θα κυριαρχήσεις επί του αντιπάλου σου. Σίγουρα ένα σουτ, ένα ριμπάουντ ή ένα λάθος μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους και να κρίνουν το παιχνίδι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.126 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι΄αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για σαράντα λεπτά, να δώσουμε μάχη προκειμένου να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θα κάνει χαρούμενους και εμάς και τον κόσμο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.