ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέστο: «Παίξαμε όπως ξέραμε»

Στη συνολική απόδοση της ομάδας, στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Τζιαντομένικο Μέστο που όπως δήλωσε, στόχο είναι πρώτα το «χτίσιμο» ψυχολογίας της και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αποστολή στη Λιβαδειά: Πάνος Καραουλάνης.

Μέστο: «Παίξαμε όπως ξέραμε»

Ο Ιταλός έμπειρος μπακ παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση, αλλά και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν ξεκινήσαμε ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής μας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, κι αυτό κάναμε».

Για το Κύπελλο κι αν είναι ο Νο1 στόχος: «Όπως είπατε το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για εμάς. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Όχι μόνο για τον στόχο του Κυπέλλου, αλλά και για να χτίσουμε μια καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τη δική του απόδοση: «Είμαι επαγγελματίας. Δεν είναι εύκολο να κάνεις μόνο προπόνηση και να μην παίζεις στα παιχνίδια. Πιστεύω πως αν έχεις καλή ψυχολογία, προσέχεις και διατηρείς καλή φυσική κατάσταση, γιατί το σώμα μας είναι η δουλειά μας, τα καταφέρνεις.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί το σώμα και το μυαλό μου δουλεύουν πολύ καλά. Είναι μόνο η αρχή, δεν έχω φτάσει ακόμα στο 100%, θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνουμε καλά παιχνίδια για τους οπαδούς. Ελπίζω να μας βοηθούν συνέχεια, γιατί τους χρειαζόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...