ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην Αθήνα ο Μολέδο»

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους, ο Ροντρίγκο Μολέδο, βρίσκεται στη χώρα μας από το πρωί της Δευτέρας και τις επόμενες ώρες, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις από τον Παναθηναϊκό.

«Στην Αθήνα ο Μολέδο»

Ο 28χρονος στόπερ, βρίσκεται σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας από το πρωί της Δευτέρας, ώστε να πάρει τις απαραίτητες ανάσες, μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι.

Στη συνέχεια της ημέρας, ο Μολέδο μαζί με τον ατζέντη του θα έχει συνάντηση με τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα και ίσως και μέσα στην ημέρα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και σε περίπτωση που περάσει με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με διάρκεια 1.5 έτους και απολαβές που θα φτάνουν τις 350 χιλιάδες ετησίως.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης μπορεί να αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ, αλλά η πρώην ομάδα του διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...