ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Τσαρτσαρής στο SDNA για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αναλύει για λογαριασμό του SDNA το «αιώνιο» ντέρμπι της Δευτέρας (25/1, 19:00) στο ΣΕΦ, στο οποίο αναμένει σκληρή μάχη, με μοιρασμένες πιθανότητες νίκης για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο Τσαρτσαρής στο SDNA για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Επί 11 χρόνια (2002-2013) ο παλαίμαχος πλέον φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού έζησε ως πρωταγωνιστής τα ντέρμπι «αιωνίων». Πλέον, ο Κώστας Τσαρτσαρής τα ζει ως… παρατηρητής και μέσω του SDNA έκανε μια σύντομη, αλλά περιεκτική ανάλυση των όσων περιμένει να δει στο παρκέ του ΣΕΦ από «ερυθρόλευκους» και «πράσινους», που αναζητούν εφαλτήριο ανάκαμψης μέσω του ντέρμπι, μετά τις «κολλητές» ήττες στο Top-16.

«Στα ντέρμπι δεν παίζουν τόσο ρόλο τα τελευταία αποτελέσματα, αν δεν είναι καλά. Τα κίνητρα είναι πολύ υψηλά σε αυτά τα παιχνίδια, όπως και η πίεση αντίστοιχα, όπου όλοι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους», ήταν το αρχικό του σχόλιο, ενώ για την έδρα και αν δίνει προβάδισμα (στην προκειμένη περίπτωση στον Ολυμπιακό), απάντησε πως «το ΣΕΦ παίζει ρόλο, όπως και το ΟΑΚΑ αντίστοιχα, αλλά δεν διαμορφώνει το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα γιατί θα νιώσει πιο άνετα. Για τον Παναθηναϊκό ισχύει το αντίθετο, αφού δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου του. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάκαμψης για όποιον κερδίσει, ενώ για τον ηττημένο θα σημάνει μια πιο παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.