ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας»

Την ανωτερότητα του γηπεδούχου Ολυμπιακού, παραδέχθηκε μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος επεσήμανε πως το «τριφύλλι» δεν είναι συνηθισμένο σε τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Παππάς: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας»

Ο Έλληνας γκαρντ παράλληλα, έκανε λόγο για πληγωμένο εγωισμό των «πρασίνων» και κατέληξε λέγοντας πως το άσχημο ξεκίνημα, οφείλεται σε έλλειψη προσωπικότητας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αυτονόητο ότι το άσχημο ξεκίνημα μας στέρησε και τη διεκδίκηση της νίκης. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια, αξίζει να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Εμείς θα περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα πλέον. Το γεγονός ότι μπήκαμε τόσο νωθρά σημαίνει έλλειψη προσωπικότητας».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας, ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να δέχεται τη μία ήττα μετά την άλλη. Εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τραυματισμό του: «Ο τραυματισμός παύει να είναι πλέον δικαιολογία και για ο,τι πάει στραβά φταίω εγώ και όχι ο τραυματισμός». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.