Ερασιτέχνης

«Οι θύρες των γηπέδων να μένουν ανοικτές»

Για τη αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και για τις τελευταίες αποφάσεις σχετικά με τη θύρα 13, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού, μίλησε για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο ντέρμπι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην απόφαση του λουκέτου στη θύρα 13.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ αλλά δείξαμε μαχητική ψυχή. Το θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Η 4αδα είναι δύσκολο να έρθει αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Δεν έπαιξε καλά μόνο ο Σούρδι.

Όλη η ομάδα έπαιξε και νίκησε. Όλοι οι αθλητές είναι γρανάζια μιας μηχανής που δουλεύει σκληρά. Στα πλάνα μας είναι η απόκτηση ενός ξένου ακραίου αλλά θέλουμε να πάρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά».

Για την απόφαση για τη Θύρα 13: «Επίσης θέλω να μιλήσω και για την περιπέτεια που περνάει ο σύλλογος με τη Θύρα 13. Η Θύρα 13 είναι μέσα στη καρδιά μας και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοικτές. Οι πόρτες των γηπέδων δεν κλείνουν. Θέλουμε καρδιές και θύρες ανοικτές».

Exit mobile version