ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι «4» του ντόπινγκ

Οι Όγκνιεν Κούζμιτς-Μίροσλαβ Ραντούλιτσα από τον Παναθηναϊκό και οι Γιάννης Αθηναίου- Ντάριους Τζόνσον-Οντομ από τον Ολυμπιακό πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι «4»  του ντόπινγκ

Τέσσερις μπασκετμπολίστες πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ μετά το τέλος του ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Από πλευράς Παναθηναϊκού κλήθηκαν οι δύο Σέρβοι σέντερ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού οι Γιάννης Αθηναίου και Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.