ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Οι θύρες των γηπέδων να μένουν ανοικτές»

Για τη αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και για τις τελευταίες αποφάσεις σχετικά με τη θύρα 13, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Οι θύρες των γηπέδων να μένουν ανοικτές»

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού, μίλησε για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο ντέρμπι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην απόφαση του λουκέτου στη θύρα 13.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ αλλά δείξαμε μαχητική ψυχή. Το θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Η 4αδα είναι δύσκολο να έρθει αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Δεν έπαιξε καλά μόνο ο Σούρδι.

Όλη η ομάδα έπαιξε και νίκησε. Όλοι οι αθλητές είναι γρανάζια μιας μηχανής που δουλεύει σκληρά. Στα πλάνα μας είναι η απόκτηση ενός ξένου ακραίου αλλά θέλουμε να πάρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόφαση για τη Θύρα 13: «Επίσης θέλω να μιλήσω και για την περιπέτεια που περνάει ο σύλλογος με τη Θύρα 13. Η Θύρα 13 είναι μέσα στη καρδιά μας και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοικτές. Οι πόρτες των γηπέδων δεν κλείνουν. Θέλουμε καρδιές και θύρες ανοικτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.