ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν παίρνουν ρίσκο με Μπεργκ

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν υπολογίζει τον Σουηδό για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο που νιώθει ο ποδοσφαιριστής.

Δεν παίρνουν ρίσκο με Μπεργκ

Δεν πρόκειται, φυσικά, για κάτι σοβαρό. Το γεγονός, όμως, ότι οι ενοχλήσεις είναι κοντά στο σημείο που είχε πάθει πριν από λίγο καιρό τράβηγμα, το οποίο άφησε τον Μπεργκ εκτός προπονήσεων για κάποιο διάστημα, οδηγούν τον Ιταλό προπονητή στην απόφαση να μην τον πάρει μαζί του.

Αν ο Σουηδός παίξει μπορεί να υποστεί θλάση, η οποία θα τον αφήσει εκτός για πολύ καιρό. Γι’ αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρθεί ένα τέτοιο ρίσκο.

Ο Μπεργκ θα κάνει και σήμερα θεραπεία. Αν τις επόμενες ημέρες νιώσει καλύτερα, τότε θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, την Κυριακή, στα Χανιά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...