ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τελειώνει ο Μποροβήλος, αλλά όχι απ’ τον Κοντονή…

Τι συνέπειες υπάρχουν για τους κατηγορούμενους για τα στημένα ματς μετά τις ενέργειες Κοντονή, πώς την γλιτώνουν και ποιος είναι ο… άλλος δρόμος; Ο Άρης Ασβεστάς δίνει τις απαντήσεις!

Τελειώνει ο Μποροβήλος, αλλά όχι απ' τον Κοντονή...

Την εφαρμογή του άρθρου 3 του αθλητικού Νόμου (2725/99) «περί κωλυμάτων», ζητεί από τους φορείς του ποδοσφαίρου ο Σταύρος Κοντονής, βάσει του αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 (Koriopolis).

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι ο υπουργός ζητεί να εκπέσουν από τα αξιώματά τους στο ποδόσφαιρο, όσοι παράγοντες έχουν παραπεμφθεί με το εν λόγω βούλευμα σε δίκη και εμπίπτουν στα κωλύματα του νόμου. Ορισμένοι από αυτούς είναι ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League (Μποροβήλος, Τσελέπης), πολλοί παράγοντες (ιδιοκτήτες, πρόεδροι, μέλη Δ.Σ. ΠΑΕ) όπως ο Μιχάλης Κουντούρης του Ολυμπιακού, προπονητές, ποδοσφαιριστές, μάνατζερς κλπ.

Το SDNA αποκαλύπτει ότι ουδείς εκ των κατηγορουμένων που σήμερα είναι ενεργοί στο ποδόσφαιρο, μπορεί βάσει του νόμου να εκπέσει τους αξιώματός του. Παράλληλα, όμως, αποκαλύπτουμε και τον τρόπο με τον οποίο όλοι αυτοί μπορούν να δουν την πόρτα της εξόδου…

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ