ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνες: «Τιμητικό το ενδιαφέρον»

Ο Λούκας Βιγιαφάνες μίλησε στο panathinaikos24.gr και τον Βασίλη Μοιρώτσο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. «Πάντα είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες. Έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι και με την Ιντεπεντιέντε μέχρι τον Δεκέμβριο».

Βιγιαφάνες: «Τιμητικό το ενδιαφέρον»

Ο Λούκας Βιγιαφάνες είναι το… κερασάκι που προσπαθεί να βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος στην μεταγραφική τούρτα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε και έχει ενθουσιάσει όλη την Ελλάδα με τις εμφανίσεις του, είναι η τελευταία εντυπωσιακή κίνηση που προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός σε έναν… τρελό Γενάρη από άποψης μεταγραφών.

Το Panathinaikos24.gr βρήκε τον Βιγιαφάνες, ο οποίος ότι είχε… ενημερωθεί από τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε στην επικοινωνία μας. «Έχω ενημερωθεί από αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρω κάτι. Δεν μου έχουν πει κάτι. Είμαι παίκτης του Παναιτωλικού τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και εκεί έχω το μυαλό μου», μας είπε αρχικά ο Βιγιαφάνες και στη συνέχεια μας εξήγησε πως έχει η κατάσταση με το συμβόλαιό του.

«Είμαι με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι στον Παναιτωλικό. Μετά θα πρέπει να γυρίσω στην Ιντεπεντιέντε. Εκείνη έχει τα δικαιώματα μου. Το συμβόλαιό μου με την Ιντεπεντιέντε τελειώνει τον Δεκέμβριο που έρχεται».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον ρωτήσαμε για τις απαιτήσεις της ομάδας του, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον αγοράσει τώρα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζει. «Δεν μπορώ να ξέρω. Θα πρέπει να καλέσετε στην Αργεντινή και να ρωτήσετε την Ιντεπεντιέντε (σ.σ. γέλια)».

Όσο για την προοπτική να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό; «Το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες είναι πάντα τιμητικό. Όλοι θέλουν να παίξουν σε ομάδες με ιστορία. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί δεν ξέρω περισσότερα. Δεν χειρίζομαι εγώ τις υποθέσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...