ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο… άλλος Ραντούλιτσα (Vid)

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της διοργάνωσης Euroleague Magazine αναφέρθηκε στα... μούσια, τα τατουάζ, αλλά και το πρόγραμμα ONE TEAM.

Ο... άλλος Ραντούλιτσα (Vid)

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αξίζει να την διαβάσει κανείς…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα μούσια που έχει αφήσει: «Απ΄όταν ήμουν μικρός πάντα ήθελα να έχω κάτι στο πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να περιμένω να μακρύνουν τα μαλλιά μου κι έτσι άφησα γένια… μουστάκι. Όταν ήμουν έφηβος ήξερα ότι θέλω πολλά τατουάζ κι απλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή».

Για τα τατουάζ και αν η εμφάνισή του… τρομάζει τους αντιπάλους: «Δεν νομίζω να τρομάζει τους αντιπάλους αυτό… κάποιες φορές είναι καλό να σε υποτιμάει ο αντίπαλος. Πολλές φορές λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης ο κόσμος νομίζει πως δεν είμαι προσιτός και πως δεν μπορεί να μου μιλήσει».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για αυτά που αγαπά να κάνει, όπως το να βοηθά τους συνανθρώπους του: «Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους ανθρώπους το κάνω συνέχεια. Το μπάσκετ μου δίνει τόσα πολλά κι εγώ αφού μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω; Πολλές φορές κάποιοι είναι πολύ περήφανοι για να μου ζητήσουν κάτι, ωστόσο εγώ προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ αν ξέρω πως χρειάζονται κάτι».

Για τις δράσεις της Euroleague, όπως το πρόγραμμα ONE TEAM: «Το μπάσκετ μας δίνει πολλά κι εμείς πρέπει να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία και στα παιδιά. Όταν βλέπεις πως η προσπάθεια που κάνεις και η βοήθεια που προσφέρεις κάνει τα παιδιά να χαμογελούν είναι κάτι μοναδικό και με συγκινεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.